T

Önarckép

  • Media owner Toni1976
  • Feltöltés időpontja
áááááááááááááááááááááááááááááá, ííííííííííííííííííííííííííí, éééééééééééééééééééééééééééé, úúúúúúúúúúúúúúúúúúú és még sokan mások! Mi ez a dal? Bár nem hallom fizikailag, de teljesen "átjön" -Pély B. után szabadosssssan! :)
Anya, fotóztasd magad többször, gyönyörû vagy a képen! A szalag rajta volt a szemeden a fotón?
 
Én nem tudok magamhoz térni ettõl az oldaltól...a dal az egyik kedvencem...hmmm...meg is hallgatom azonnal. A fantáziád meg utolérhetetlen. Hihetetlen miket alkotsz. Gondolom ez nem csak hobby, hanem valahol a mindennapokban hasznosítod. :)
 
Igen, másolhatatlan és utánozhatatlan vagy! Kivételes! Csodásan szövöd a festmény oldalaidat és szeretem, hogy nem tudsz mindegyikben nem benne lenni!
 
Én is imádom a dalt, az ötletet, imádni fogom a kihívást is, ha erre kerül majd a sor, de legfõképp az oldaladat imádom, utánozhatatlan és fenomenális!!!!!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Toni1976
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.286
Hozzászólások száma
13
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
A feladat: bármi, ami rólad szól. Önvallomás a kedvenc prózán, dalon, filmen keresztül, a lényeg, hogy jelenjél meg a saját alkotásodban, de ne fizikailag - tehát nem elég az arcod -, hanem inkább "zsigerileg".
Kivel szúrtam ki? :) csókák mindenkinek!
Ps: most elõször fotóztattam magam azurammal egy oldal kedvéért. mert nem találtam a mostanában nagyon kevés számban felelhetõ fotóim között megfelelõt. + a szárny nem az angyal mivoltom miatt jelent meg a hátamon, inkább patákat kellene magamra montíroznom. A fantáziám kapott szárnyakat, csak a fejemen hülyén néz ki, mert nem vagyok Hermész. :)
Felhasználtam: Pavlinka Design Key to happiness add on, fotók a DeviantARt-ról (igérem ki fogom gyûjteni kiéket) + guglizva.

Feltöltés megosztása

Back
Top