golya

Múzeumok éjszakája 2.

  • Media owner golya
  • Feltöltés időpontja
Méltó párja a másik oldalnak. A Terror háza valóban nem egy vidám hely, de nagyon jól van kialakítva az egész, és rengeteget lehet megtudni.
Visszatérve a Sziklakórháznak, írtam, hogy szeretnénk menni fotózni. (ilyenkor persze linkelem az oldalunkat, a munkáinkat, elmondom, hogy fotós vagyok, a MÚOSZ tagja, meg hasonlók, tehát, hogy komolyan vegyenek. Nagyjából egy óra múlva jött a szûkszavú levél, miszerint nem adnak engedélyt. Pont. Nem cifrázta semmilyen magyarázattal, csak azzal, hogy tilos és kész.:(
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
778
Hozzászólások száma
3
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Oké, ez nem vidám. Nem is ezt akartam belõle elõször kihozni, de ha már itt voltunk, és ezt láttuk, akkor inkább elbüszkélkedem azzal a családtagunkkal, aki sajnos részt vett a borzalmakban és mai napig köztünk van és emlékszik, és meri megosztani emlékeit, mindenféle formában.
És egy imádnivaló ember és nagyon emlékeztet a Nagypapámra. (hisz a testvére, nem csoda)
AZ alsó sorban középen mi pihegünk Anyuval az Andrássy úti padok valamelyikén, ahol még egy kis frissítõ zuhanyt is kaptunk, amikor beindult az automata öntözõrendszer :))))) Ezt a fotót a halál torkából hoztam vissza részletek a blogomon.

Felhasználtam: háttér Beedee TFON papír, Vicki Stegall 52/22 bonus-keret

Feltöltés megosztása

Back
Top