T

A királyfi, a királylány meg a bolond

  • Media owner Toni1976
  • Feltöltés időpontja
Igenis úúúgy lett volna igazságos, hogy a 30. percnél eldobod az egered, mert lehet, hogy akkor még alig volt kész, és nem keseregnék annyira, hogy hogy lehet ilyet csinálni 37 perc alatt??? A stílus taníthatatlan, valami mûszerrel nézni kellene közben az agytevékenységed, hátha közelebb vinne a titokhoz. :)))
 
Haljak meg, de sajnos az utsó mondatot nem bírom értelemzni. Ezen kívül királyságos. Én is picit túlléptem a keretet, de nyugtatom magam, hogy az már csak a mentés volt :)
Mit szólt a királyfi a képhez? ;)
 
Köszönöm mindeninek! Ha a fotók csiga-lassú betöltögetésének idejét ps-be nem számolom, akkor az utolsó 7 percet - vajon mivel?! -, naná, hogy textúrázással töltöttem. :) kedves Drága Gólya! Valóban nem stimmt a leírt mondat, kapkodtam rendesen, egy tárgyas rag ottan maradt. Az értelmezhetõség kedvéért: Az én királyfim az évek múlásával szerelmemet mit sem veszítve sokszor inkább királykisasszonyként, meg udvari bolondként nyomja. Azt hittem egyértelmû vagyok! :) Próbáltam mûvészileg megfogalmazni :) Elnézést kérek, hogy nem sikerült. :) A királyfi különben a szokott szarkazmusával nyugtázta a képet és megállapította, hogy a lovas fotón kicserélhettem volna a fejét! :)
 
Eszement jó, imádat és 100% Toni! (még ha jelen esetben királylány vagy oroszlán is)
(Ja és tökéletesen érthetõ volt ott maradt tárgyas raggal is. Számomra legalábbis)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Toni1976
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.500
Hozzászólások száma
14
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Jelentem 7 perccel túlléptem a megengedettet. Vannak kifogásaim is: nagyon lassú volt a gépen (utólag kiderült fullra raktam a c meghajtót) + sikerült nem meg találnom valamit, amit nagyon kerestem. :)
Jó móka volt. Krissz: a másfél órás web-kihívás is legyen fél órás, mert erre most büszkébb vagyok, mint az összes többire, amit másfél óra alatt kalapácsolok össze.
Felhasználtam: Csomó lélegzetelállító Rucolát: Circus Maximus, ATC-s: Tornworn elements, ATCS: lepidoptera elements

Feltöltés megosztása

Back
Top