golya

Ahol élek...

  • Media owner golya
  • Feltöltés időpontja
Gyönyörû lett!!!! az egész oldal olyan romantikus lett, nem ismerek rád :DD Ez a kihívás kihozta belõled, ez annyira jó! :)) Csinálj még majd ilyeneket, nagyon jól áll Neked!!! :)
 
Gólya, ugye ez egy szép és jó sarok:-)))) (Ma már nem szeretem a városházákat - elegem lett belõlük:-) 16 évet töltöttem a falaik között:-(! No, jól van, egy kis komolyság, ügyesen, technikásan, szuperül alkottad meg az oldalt!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.031
Hozzászólások száma
6
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
nem bírtam abbahagyni :)
Ez a városháza kép nagyon izgatta a fantáziámat. Csomó mindent megtudtam a kihívás kapcsán a lakóhelyem patinás épületeirõl...
Élvezem.
Tegnapi ragyogó idõs sétánk alkalmával csattingattam a gépet ezerrel. Persze az eredeti képek itton csücsültek a gépen....úgyhogy sak fejbõl, azért egészen jól sikerült eltalálnom a szöget.
EZ az épület jelentõsen átépült a 60as években, és a környezete is egészen másmilyen, de a fõ "vonalak" még mindig ugyanazok. Annyira érdekes a múltban barangolni!!!- gyerekkoromban régész (is) akartam lenni, talán nem véletlen...

A képhez felhasználtam itt található információkat és képet:
http://rakospalotaanno.blog.hu/2010/04/19/varoshaza_2#more1935616
valamint Friendlyscrap papírt és virágot, Feli-tõl pedig azt a száraz szöszös izét, ami a virágok alatt van, és Ickáé a varrás. Mindenkinek mindent köszönök!

Feltöltés megosztása

Back
Top