JUMA

Otthonunk...

  • Media owner JUMA
  • Feltöltés időpontja
Nagyon is megértem a gondolataidat, mi Tomi unokatestvérével vagyunk így együtt de mégis külön...és milyen jó is ez!
És adtál egy ötletet is, ahhoz a képhez amivel Tomi nyúz már egy ideje:)
Egyébként nagyon jó az oldalad!
 
Ó hát az az óra ott a képek találkozásánál...igazán jó ötlet! Ügyesek vagytok, hogy így egyben tudjátok tartani a családot, és a kertet is :)
 
Gyönyörûséges egymásba mosása az akkorvolt, és a mostani állapotnak. A kerted most már pihentetõ, nyugalmat árasztó szépséges hely lett. Megérte a rengeteg munkát!
Az oldalad varázsos, nagyon szeretem!
 
Tehát van remény, hogy a romos-cementes-kopár udvarból/telekbõl egyszer csak (hány év telt el a 2 fotó között Juma?) ilyen gyönyörû, buja kert lesz!! Gratulálok mindenhez!!
 
Én aztán megértem, milyen jó az együttlakás:) Szépen összehoztad a munkálatokat a szép kerttel, sok-sok év, míg ilyen lesz.
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
JUMA
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.095
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
"A mi családunk komolyan vette Tamási Áron gondolatát. Amikor elveszítettük szüleinket, nem volt kérdéses Húgomék és az én kis családom számára, hogy közös otthonban szeretnénk élni. Sikerült. Külön, de mégis együtt. Utcafrontos a házunk, így amikor belépünk a kapun, szándékunk szerint kívül hagyhatjuk a külvilágot. ... és mindig, mindenben számíthatunk egymásra. Nem számít az, hogy milyen a kedved, nem számít az, hogy bajban vagy, nem számít az, hogy beteg vagy, hogy a (két-két) gyerekeink közül éppen kinek van szüksége segítségre, nem számít az 1000 km-nyi távolság sem ezekben az esetekben - ahol a kisebbik fiam él -, mert amikor és akinek éppen szüksége van segítségre, támogatásra, a családunk egy emberként összefog. Mindenben.
A kert nagyon fontos számunkra, mert szabadság, nevetés, együttlét, szépség, pihenés, nyugalom - mindezt nyújtja nekünk. Ezért választottam az építkezés kertalakítási szakaszát az oldalam témájául. ... és itt is összefogtunk, minden apró kis növényt mi ültettünk, velünk, a mi gondoskodásunknak köszönhetõen lettek - szinte - a családunk tagjai:-)"

A két fotó egybemosásával született az oldalam. A fotók (még nem tudok ide linkelni) láthatóak a blogomban:
juma-szieszta.blogspot.com

Készült (köszönettel) Kimla_Beloved; Kimla_precious; Krisssz_régikönyv_overlay

Feltöltés megosztása

Back
Top