M

Tavaszi virág

  • Media owner mobil
  • Feltöltés időpontja
  • Cimkék Cimkék
    heti_89
Jót tett az oldaladnak krisssz gyönyörû pecsétje. Igen-igen, a kommentet tett csak rá! :)))) Jó lesz majd visszanézni és majd visszaolvasni úgy pár év múlva a történetet. :)
 
Egyet értek az összes elõttem szólóval! Fõleg abban, hogy a bájos történetnek kommentként az oldalon a helye! Szigorúan! Szuper oldal, szuper színek, szuper kertészcsajok!
 
Igen, én is a komment mellett vagyok:) Mondom én:)) A nagy kommentelõ! De azért mindig eszembe jut, hogy ha az a cél, hogy a dédunokák is nézegessék az oldalakat, akkor az ilyen aranyos történetnek rajta kell lenni:) Egyébként nagyon tetszik az egész oldal:)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
mobil
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.332
Hozzászólások száma
15
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Ez egy két évvel ezelõtti fotó, amit tavaly tavasszal foglaltam oldalba. Most, megtetszettek a pecsétek, kiegészítettem hát velük. A kép örök emlék marad, mert ez volt a lányok elsõ cserepes virága. Le is csipkedték róla egyesével az összes szirmot egy óvatlan pillanatban. Szerencsére a bimbók épek maradtak és újra virágba borult. Azóta minden tavasszal elõveszem ezt a képet, és minden tavasszal veszünk ilyen virágot.:-)

Felhasználtam: Carina Schirrmann temlpate-jét, és a CEWE botanical pecsétjét

Feltöltés megosztása

Back
Top