G

Az én kis zenészem

  • Media owner giny
  • Feltöltés időpontja
Gyönyörû oldal és a történet is, úgy sajnálom, hogy én nem tanultam meg rendesen zongorázni, hisz az én anyukám akaratom ellenére nem íratott zeneiskolába így felnõtt fejjel kezdtem el tanulni, de ahogy elköltöztem otthonról abbamaradt. Szerintem nagyon jó dolog, ha egy gyerek tud valamilyen hangszeren játszani.
 

Feltöltés adatai

Album
Member Album by giny
Feltöltő
giny
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
880
Hozzászólások száma
4
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Felhasználtam:
Rucola Designs: Ildi's Perfect Harmony Page Set http://store.scrapbook-elements.com/index.php?main_page=product_info&products_id=22397
Fotó: Giny

Szöveg: "Panka 2009.szeptemberében találta ki, hogy furulyázni szeretne tanulni. Amikor megtudtam, hogy ez heti négy órás elfoglaltság - két szolfézs és két furulyaóra -, megpróbáltam õt lebeszélni róla. De hiába mondtam, hogy így szinte egy szabad délutánja sem lesz, õ nagyon eltökélt volt. Eltelt 2-3 hónap és ámulva néztem, hogy ilyen rövid idõ alatt megtanult kottát olvasni és kottából játszani. Persze vannak olyan hangok, amik nehezebben mennek, és volt egy olyan idõszak, amikor abba akarta hagyni a furulyázást. Mondtuk neki, hogy amit elkezdett, azt fejezze is be, év közepén nem lehet abbahagyni a zeneiskolát. 2010. nyarán volt egy egy hetes furulyás tábor, ami egy koncerttel zárult. Akkoriban nem is volt kétséges számára, hogy tovább folytatja a furulyás tanulmányait. Most már magától is elõveszi a gyakorolnivalókat, anélkül, hogy figyelmeztetni kéne rá. Karácsonykor egy nagyon meghitt koncertet adtak a kultúrházban a kis zenésztársaikkal: karácsonyi dalokat énekeltek és furulyáztak, aztán pedig kimentünk a szakadó hóba, ahol az óriási adventi koszorún meggyújtották a negyedik gyertyát is."

Feltöltés megosztása

Back
Top