T

Csak azért se félek...

  • Media owner Tiboca
  • Feltöltés időpontja
Rémségek piciny éjszakája (vagy piciny rémségek éjszakája?!?) Tiboca körül. Annyira jó, hogy Te meg vidáman belefeledkezel a PlayB...janem, a GameStar olvasásába mindeközben. :) Nekem sem a pókok a kedvenceim az oldalról :)
 
Ez baromi jó lett! Nekem olyan, mint ha egy horrort olvasnál egy kényelmes székben, és a történet megelevenedik benned, és ezt mutatja az oldal:)Így aztán aggódásra semmi ok, hiszen csak a könyvben vannak:)
 
Na, tessék, az elõbb Drakulát emlegettem is itt van egy....
Ja, nem te, hanem mögötted. A háttérben meg mintha Manderley ház tüzét látnám, az elõtérben a kriptalakó szeme tüzel.
BORZALMAS jó oldal lett!
 
Az a jó, hogy mindig elõbb a kommentet olvasom és csak után nézem az oldalt! A kommentjeid levesznek a lábamról, de minden elismerésem, hogy ilyen rövid idõ alatt hihetetlenül szuper oldalakat tudsz készíteni!:smile:
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Tiboca
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
2.200
Hozzászólások száma
17
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Helló Lányok!
Mivel már mindenki jól megijesztette a többieket, valószínûleg az én oldalamon semmi rémisztõt nem fogtok találni.Az egyetlen horrorisztikus elem talán a két szöcskelábam, de ezt nézzétek el nekem!Lényeg, hogy bár nem szeretem az importált ünnepeket, a heti kihívásnak nagyon örültem.Viszont: ha én egyszer belemerülök a kedvenc magazinomba(nem-nem, nem a Playboy-ról van szó, hanem a GameStar-ról!), akkor engem a Halloween összes szörnyetege sem tántoríthat el az olvasástól!!!
Mellesleg, mi volt ez a motoszkálás a hátam mögött...?! :(

Készletek:
TopGraf.ru - Gothic Inspirations
Oseni Shabash - Le Bal des Sorcieres

Feltöltés megosztása

Back
Top