T

Csak azért se félek...

  • Media owner Tiboca
  • Feltöltés időpontja
Klassz helyet választottál a mûvelõdéshez! Akivel leginkább szimpatizálok az a piros szemû, jó vágású, aki fekvõtámaszokat nyom! Isten-király az oldalad!
 
Zseniális! (lo) (Ide most igazából egy sikítozó smilet raktam volna be, ha tudnám annak mi a jele. Nézd el nekem kérlek. Ja Te most olvasol, úgysem látsz-hallasz semmit.)
 
Nagyon jó és nagyon tetszik! Fõleg a színek, merthogy rajongok a vörös színért, de a ház a háttérben és az utcai lámpa. Ha nem lennének az ijesztgetõs alakok az oldaladon akkor még romantikus is lenne. :)
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Tiboca
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
2.200
Hozzászólások száma
17
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Helló Lányok!
Mivel már mindenki jól megijesztette a többieket, valószínûleg az én oldalamon semmi rémisztõt nem fogtok találni.Az egyetlen horrorisztikus elem talán a két szöcskelábam, de ezt nézzétek el nekem!Lényeg, hogy bár nem szeretem az importált ünnepeket, a heti kihívásnak nagyon örültem.Viszont: ha én egyszer belemerülök a kedvenc magazinomba(nem-nem, nem a Playboy-ról van szó, hanem a GameStar-ról!), akkor engem a Halloween összes szörnyetege sem tántoríthat el az olvasástól!!!
Mellesleg, mi volt ez a motoszkálás a hátam mögött...?! :(

Készletek:
TopGraf.ru - Gothic Inspirations
Oseni Shabash - Le Bal des Sorcieres

Feltöltés megosztása

Back
Top