T

Áhítat

  • Media owner Toni1976
  • Feltöltés időpontja
  • Cimkék Cimkék
    áhítat
Nekem meg Tõled akad el a lélegzetem! Sokszor nem tudom megállni, hogy elõbb a kommentedet olvassam el. Iszonyat milyen jól ÍRSZ! Tudod ha lenne végre blogod, tuti százakat szegeznél a képernyõre csak a gondolataid betûkké formálásával! :)
Az oldalad pedig lebilincselõ! Az elrendezés, a képek Milánról na és az action-ök pedig CSÚÚÚÚCS!
 
Oltári jók ezek az actionok! Ez csalt ide erre a képre....
(Jól rá is kerestem erre az oldalra, köszi!)
Fran készlete is jó választás volt és hát az összhatás: 5*
 
Egyetértek rita006-tal: BLOGOT AKARUNK!! Hogy egybegyûjtve meglegyenek az oldalaid a kommentekkel együtt, mert ezt nem elég egyszer megnézni. Annyira jó ez az oldal is!
 
Ez annyira jó, hogy betettem a kedvenceim közé. A fotók, a fotómanipulációk, az elrendezés, a színek, mind-mind zseniális. :) :) :)
 

Feltöltés adatai

Album
Member Album by Toni1976
Feltöltő
Toni1976
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.311
Hozzászólások száma
7
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Milán játékhasználatába minden belefér, ami nem az õ szobájában van és lényegében nem játék. A játékok fogalmát alternatívan értelmezi. Párszor már elhatároztam, hogy nem kap semmit, mert pl. kartondobozt akár a Sparban is kérhetek, azt jól el van vele. De pont az ilyen dolgaiért van az õ érdekében szerintem jól titkolt áhítattom, amivel legszívesebben mindig ránéznék. Olyan kispasi, akitõl mindig elakad a lélegzetem.
Felhasználtam: Imagine by Fran: Age Tender, Doux Comme Maman. idézet: Vavyan Fable tollából, Action: Sheris Sketch, PW Actionset2

Feltöltés megosztása

Back
Top