Decemberi bingo
golya

Decemberi bingo

  • golya
Mozgalmas hónap csudajó oldalakkal és hiper gyors elkészítési idővel, csak ámulok és bámulok! Talán az új évben egyszer én is nekilódulok majd. BUÉK!
 

Feltöltés adatai

Kategória
2016. december
Feltöltő
golya
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.022
Hozzászólások száma
4
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Megint sikerült kitöltenem teljesen. Bárhogy próbálom, sajnos, csak kampányszerűen tudok scrappelni.... így gyorsan két nap alatt scrappeltem meg az összeset, amit ebből a hónapból sikerült kiscrappelni 14 (ebből egy dupla) oldalt. A képeket általában mobilommal lőttem, így azok leközlésétől eltekintenék, ha nem baj, isten bizony, mind a témához kerestem ki :)
Kis magyarázat: Tradíció: szentestei csillagszórózás, Család: egyik fele...apukámnál fotózkodtunk, de hát nálunk nem adatik meg, hogy egy képen egyesüljék mindenki egy családi fotóra :), Készülődés: míg a barátnőmet vártam, sütöttem egy karácsonyfa alakú nutellás sütit, Meglepetés: az volt, hogy az éjfél szilveszterkor a nagycirkuszban ért....arra számítottunk, hogy addigra már itthon leszünk...várakozás: Nagyobbikom 23-án éjjelre a kanapéra költözött, mert ő fel akart ébredni éjfélre, mert akkor történnek a csodák (nem jött össze, aludt, mint a tej). Főzést, csillogást, díszítést, karácsonyt szerintem nem kell magyaráznom. BÚÉK Mindenkinek!

Feltöltés megosztása

Back
Top