A totális összeomlás
B

A totális összeomlás

Klassz lett az oldal, és tök jó, hogy ilyen történetet is oldalba fogláltál. Ami pedig az állandó mehetnéket illeti, kisértetiesen hasonlít Skylerre. Napi szinten mondja: "Menjünk valahová". És mi megyünk. Szerencsére nála a nagy hisztik elmaradnak, hõsiesen bírja. Egyszer megtörtént az, hogy elaludt délután, és mire felébredt látta, hogy már sötét volt kint. Kétségbeesve megállapította: "Ma nem is voltunk sehol" :)
 
Annnnnnyira tuti történet! Imádom! És az oldalad is nagyon hasonlít az eredetire, annyi a különbség, hogy a papírcetli és a pecsételés nem lóg be a szöveg alá. De ez persze nem ront a minõségen, szerintem tökéletes lett!
 

Feltöltés adatai

Kategória
2012.07.14.
Feltöltő
Bobita
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.629
Hozzászólások száma
7
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
A képen Petra van, nyaraláskor...állandóan menni akar, itthon is 2 pecenként közli, hogy menjünk, menjünk...na a Balcsinál is mentünk, de pikk-pakk elfáradt, és hisztizett, hogy haza akar menni...mi persze nem akartunk még, mert alig indultunk el, ezért õ ebben a formában összeomlott a sétáló utcán, és negyed órás színházi alakítással eljátszotta, hogy õ mennyire nagyon szenved :)

Feltöltés megosztása

Back
Top