Tévedések vígjátéka
L

Tévedések vígjátéka

  • Lululu
nagyon tetszik az oldal!
én tiszta pipa lettem volna ezek után
nálam reggel 9-kor azt mondta a szülésznõ, hogy délre már biztos itt lesz a baba... dél után már csak az órát lestem, hogy mi lesz már? 13.15-kor született meg a kislányunk császármetszéssel.
 
Milyen jó, hogy nekem senki semmit nem ígérgetett! :) Mivel bementünk és elõkészítés nélkül felzavartak a szülõágyra, sõt, le sem engedtek vajúdni a kádba, ahol szerettem volna, így sejtettem, hogy "hamar" jön!
Csilla, remélem nem járunk úgy, mint Ti! Jövõ héten derülhet ki, hogy mi lesz a baba. Múltkor még ez is volt, meg az is :) Az oldalad a szokásos gyönyörûen tiszta, és "fegyelmezett" (nem tom miért, de ez a szó jut róla eszembe).
 
Én se tûntem el, csak mostanában kevés idõm maradt a scrappelésre.Valószínûleg ilyen babás meglepivel én nem szolgálhatok(és nagyon remélem, hogy nagykorúvá lett fiam se lep meg hasonlóval...), de ha oldallal esetleg nem is, kommenttel majd be-belátogatok a galériába!Nagyon édes a csöppség!
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
Lululu
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.721
Hozzászólások száma
11
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Végre újra eljutottam a scrappelésig. :) Nekem a tavalyi év legnagyobb meglepetése, hogy minden elõzetes jóslat ellenére mégsem Kornéliám lett. Ez lesz egyben Kornél fotókönyvében a 2-3. oldal egyik fele.
Felhasználtam:
Varrások: Mörjike_SewingKit1
Pacák: Mörjike_PaintAccent
Papírok és egyebek: NataliDesign_Precious és AppleTime

Feltöltés megosztása

Back
Top