Sommeregg
krisssz

Sommeregg

Megérte megdolgozni érte! Na, és az a kivágás! Te ilyen rövid idõ alatt ilyeneket is tudsz! Nem semmi! Zseniális lett az oldalad!
 
Imádom a hangulatát, a színeket, ötleteket éééééééés a szuper betûtípust is!! (Jövök is érte!)
Köszönöm a bónusz képzést!:))
 
Végre fel tudtad használni ezt a dilis wa-t. Na ezek idegesítettek a tavalyi 52-ben már nagyon, hogy a csajoknak sem voltak túl jó témái. Nos. Fotó, jájjjj, de szupi!!!! Tépés: Tutort szeretnék. Betûtípus? Bírja az árvíztûrõ tükörfúrógépet???? Mert akkor szeretném. És én is megnézném ezt a lovagi tornát szívesen, naná! Tök jó oldal, mint mindig, nekem ne mondd, hogy szenvedtél, csepp izzadás nem látszik rajta!
 
Nem látszik a végeredményen, hogy olyan nagyon megdolgoztatott volna :) Minden ízében tökéletes!!! Köszönöm a játékot! SZuper volt!
 
@golya, vegyük sorra:)
52-bõl vajmi keveset használtam, valóban nem indította be a fantáziámat:)
Tépés vásárolt. Vera Lim-tõl, de baromi régi, és úgy látom, hogy már nincs is, se ez, se hasonló, pedig van egy pár. Minden külön rétegen van, könnyû vele bánni. Én is csináltam hasonlót, itt a cikk róla tutorral együtt: https://halado.fotokonyv.hu/gyurt-papirszel/

Betûtípus CK_alis_hand, vagyis Ali Edwards fontja, és naná, hogy nem ékezetes, de én megcsináltam:) Szólj rám skype-on - legalább gyakorolsz - elküldöm.
 

Feltöltés adatai

Kategória
2012.01.07.
Feltöltő
krisssz
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.680
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Hát ez megdolgoztatott:))
Anna Aspnes és Rosey Posey.

Feltöltés megosztása

Back
Top