Rhamnus
dereva

Rhamnus

  • dereva
Gyönyörû a fotó!!! Nekem is tetszik a lyuggatás, én annyit változtatnék, hogy nem ennyire szabályosan pacáznám ki. Köszönöm, hogy játszottál!
 
Ez tényleg fantasztikus látvány:) Különösen tetszik az oldalad színharmóniája! Mintha a fotó színeit képezted volna le a papírokra, elemekre!:)
 
Na, igen a látvány magáért beszél. Látom nálad ez a görög nyaralás nagyon mély nyomokat hagyott és szívesen veszed elõ a fotóit. Elõbb utóbb fotókönyv lesz belõle :) (?).
A pacákkal egyetértek Bee-vel jobban elszórnám, de a pelenkavarrás szuperség! Viszont., bocs, hogy ezt megjegyzem, nem akarok beleszólni, csak nézem a dátumot, mondom magamban, jé, januárban ilyen klassz idõ van ott? Akkor jöttem rá, hogy az a tegnapi dátum. Én talán inkább azt tenném rá, amikor a fotó készült...(persze ez mind csak az én mániám, amúgy pedig összhatásában szuper a képed!!!!)
 

Feltöltés adatai

Kategória
2012.01.07.
Feltöltő
dereva
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.632
Hozzászólások száma
8
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Nagyszerû élményben volt részünk amikor szemünk elé tárult eme csodálatos látvány. Elfelejtettünk minden nehészséget, fáradságot és szomjúságot abban a pillanatban.
Felhasználtam:bóbita, Didó, beedee készleteibõl

Feltöltés megosztása

Back
Top