kinyúlok a képbõl... Cewe 128
dereva

kinyúlok a képbõl... Cewe 128

  • dereva
Szerintem egész jó lett. A fotón egy picit világosítanék, mert kicsit sötét (de lehet, hogy csak nálam) illetve háttérnek valami "textúráltabb" papírt tennék. De ez csak az én véleményem. Minden egyéb szempontból teljesen jól sikerült!
 
Nem mintha nagy tapasztalatom lenne, de engem picit zavar, hogy a keret alatt kukucskálnak a lábak...én azt betenném a keretbe. De ez csak az én véleményem. Egyébként tök jó lett! :)
 
Akkor totál segítõ szándékkal:)
Igen, szerintem is vagy teljesen bent kellene lennie a lábnak, vagy kint.
Az árnyék így kicsit fura, mert hol lehet a fényforrás ahhoz, hogy így kérirányba menjen az árnyék. Talán totál középen, de akkor meg a képnek kellene jóval világosabbnak lenni.
Egyébként az ötlet nagyon klassz, a technikai részén meg lehet variálni:)
 
Na nem egy egyszerû képet választottál az tuti! De szerintem szuperül megoldottad a feladatot, tökéletes képkivágással és ötletekkel!!! (remélem a fenti vélemények nem veszik el a kedvedet attól, hogy még sokszor játssz ezzel a technikával!!!!!!!) :)
 
Nekem is a fotó kiválasztása jelentette a legtöbb idõt! Éppen ezért, én nagyon egyszerû technikával készültem erre a kihívásra:)))Szerintem Te is annyira beleszerettél a digiszkrepbe, hogy nem veheti el semmi a kedved!! Legalább is ez a rövid idõ alatt én ilyennek tartalak (CT, SB, CEWE és a blogod:))!
 
Köszönöm csajok, nagyon örülök a véleményeknek. Nem veszi el a kedvem mert mindig is érdekeltek az ilyen dolgok. Olyan képet kellett volna választanom ami egy oldali, de sehogy nem ment (nincs több ezer képünk:)). Még tudatosabban fogok fényképezni ezek után.
Juma, köszönöm szépen nagyon aranyos vagy.
Ha lesz egy kicsivel több idõm akkor újra megcsinálom az oldalt, amúgy olyan verzióm is van ahol bent a lába, de az is fura:(
 

Feltöltés adatai

Kategória
Lezárult
Feltöltő
dereva
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.046
Hozzászólások száma
7
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Nehezen, de sikerült végre megcsinálnom, na nem az oldallal volt gondom, hanem a fotó kiválasztásával.
Várom a véleményeket, hisz még nem csináltam ennyire bonyolult dolgot.

Feltöltés megosztása

Back
Top