Dürrnberg
krisssz

Dürrnberg

  • krisssz
Profizmus!
Nagyon szeretem ezt a papírt, a pipacsot, a kibukkanó díszítést, a csodálatos régi fotót és a "tudásod"!
 
Nekem a nyomdázás a kedvencem...vagy hengerelés (vagy mi) a papíron, de piros x is hangulatos :)
Ezek a sólámpák nagyon profin ráépültek az oldalra!
 
A fények...lámpások, gyertyák? Állati klasszul világítanak a háttérben!
A bácsi, aki a kocsit vezeti, olyan, mintha az én nagypapám lenne, de nem lehet, akkor õ még csak 14 volt. A pipacsokat abszolut kedvencezem.
 
igen, kalapleemelõs, hogy "kéznél van" minden, ami kell neked, pedig mondog mondogatod, hogy rendet kéne rakni! :) Tudod, a zseni átlátja a káoszt! ;)
 
Nagyon jó lett! Egyszerûen minden tetszik rajta! Nekem is kész az oldalam, de nem tölti fel... Nem értem miért... Még próbálkozom... De már egy órája szenvedek vele... Beírok mindent és elkezdi a feltöltést, aztán kiírja, hogy a Probléma az oldal betöltése közben "A kapcsolat alaphelyzetbe állt"... Mindig... Lehet reggel kell feltöltenem...
 
Annyira visszaadja a régmúlt hangulatát az oldalad! Nagyon tetszik a 3 dimenziós hatás. Olyan mintha meglehetne érinteni a fotót, a nyilat, érezni a régi fotó illatát … Imádom ahogy játszi könnyedséggel ilyen oldalakat tudsz alkotni!
 
ÉÉÉÉÉs elsõként lettél készen vele! Én három napig csináltam volna, és akkor is fele ennyire lett volna jó! Vagy annyira sem. Minden finom részlete bejövõs! Szelet modernizált történelem!
 

Feltöltés adatai

Kategória
2011.04.03.
Feltöltő
krisssz
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.916
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Apukám 1934-ben:)
Vinnie Pierce készletével

Feltöltés megosztása

Back
Top