My little elf
S

My little elf

Hol van az a nemszépvagdosás? Úgy bírom, hogy lassan mindenkit megismerek a stílusáról, babócájáról. De Téged már nagyon régóta... Összekeverhetetlen vagy Judit, csodálatos lett ez az oldalad is!
 
Na, itt a fényt nem kell magyarátni, csak úgy sugárzik az oldalad! AZ aprónépet ff-ben alig vettem észre, jól elbújtattad! Édes lett!
 
Judit, ennyi idõ alatt, egy ilyen tökéletes meseoldalt alkotni, és az egész oldalról sugárzik Petra bájos mosolya! Gyönyörûûûûûûûû!
 
Hogy a csudában csinálod ennyi idõ alatt?! Fantasztikus...minden. A nyíl, amit Petra festett...a sapija...ahogy megbújik Õ maga ff-ben...csodaszép lett!
 
Hihetetlen vagy, ahogy kézenfoghatóvá teszed a meséd! Imádom nézegetni minden oldalad, most épp ez a kedvencem! Ahogy Pertára rátetted ezt a sapkát, köré varázsoltad az erdõt … csúcs!!!!!!!!!
 
Tüneményes! Lehet, hogy neked látszik nagyban a kivágás hibája, de itt, ha kinézem a szemem, se látom. És annyi klassz ötlet van benne! A ff kép elbújva nagyon tetszik:)
 
Nem ééééér! Javasolni fogom Krissznek, hogy felezze be az oldalra fordítható idõdet! És akkor lesz egyenlõ-pályák-egyenlõ-esélyek! :) Tökéletes!
 

Feltöltés adatai

Kategória
2011.04.03.
Feltöltő
szrjudit
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
1.914
Hozzászólások száma
10
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Ezt a kis mesét sikerült, most végre idõn belül :D Fejlõdök.:D :D :D Már idõileg ;) Bár kell nekem vagdosni, ennyi idõbe nem fér bele igazán szépen ;) Megyek nézelõdni.

Össze kell még szedjem a hozzávalókat :)

Feltöltés megosztása

Back
Top