Papa
JUMA

Papa

  • JUMA
Ez most elgondolkodtatott...szomorú a fotó, de az oldal nagyon szép lett, és ötletes a virágokból rakott nyíl is, a bélyegképen úgy néz ki, mintha arra lenne "felkötve" a kép.
 
Nagyon személyes és leginkább azt szeretem Benned, h mindig személyes ihletésû oldalt hozol elénk, ki mersz tárulkozni...ezt még tanulnom kell.
Gyönyörû a gyertya motívum is...
 
Nagyon szomorú és érzelmes, és az oldal kifejezi mindazt, amit érzel... Maradj mindig ilyen, aki ki tudja fejezni az örömét, bánatát, szeretetét...!
 
Szeretem Benned, hogy felvállalod az életet; annak minden érzelmével együtt! Hogy bizony nem csak örömködünk! (abban pedig csak bízni tudok, hogy feldolgozod az ilyen oldalakkal azokat az érzelmeket, amik mostanában esetleg motoszkálnak Benned)
 
Csodálom benned, hogy ennyi érzelmet meg mersz mutatni. Én erre nem lennék képes. Kizárt, hogy rólam hasonló fotó készülne. (mondjuk más se nagyon) Megható és szépséges az oldalad.
 

Feltöltés adatai

Kategória
2011.04.03.
Feltöltő
JUMA
Feltöltés időpontja
Megtekintések száma
2.264
Hozzászólások száma
11
Értékelés
0,00 star(s) 0 értékelés
Képaláírás
Mostanában sokszor álmodom Apukámmal! Ahogy a fotóimat néztem, keresgéltem, megpillantottam és tudtam, hogy csak Õ jöhet! Jólesett, hogy Vele foglalkozhattam!

Készült (köszönettel) rd_viality; suec-BASICS; Kimla_beloved készleteinek felhasználásával!


KÖSZÖNÖM!

Feltöltés megosztása

Back
Top